Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

Mikrosølv tager kampen op mod skimmelsvamp


Skimmelsvamp inde i huset skal forhindres.

Mikroorganismer som svampe og bakterier er allestedsnærværende og en vigtig del af vort naturlige miljø. Men optræder de som skimmelsvamp på væggen, giver de hurtigt gener og problemer. Ved sanering af fugtskader og svampeskader bliver der ofte anvendt vægmalinger med biozider. Dette kan kortfristigt afhjælpe problemerne, men virkningen heraf er tidsmæssigt stærkt begrænset og deres sundhedsskadelige virkning er ubestridelig. 

Sølv mod mikroorganismer

Allerede for 5000 år siden benyttede kineserne akupunkturnåle i sølv. I det gamle Egypten og de lærde i middlealderen som Hildegard von Bingen og Paracelsus var man klar over den kimdræbende virkning som ædelmetallet besad, men først i det 20. århundrede blev det videnskabeligt bevist. I dag er sølv en fast bestanddel af den moderne medicin, som overfladebehandling af kirugisk operationsudstyr eller sårbandager. 

Mikro-sølv teknologien har nu gjort det muligt at benytte den kimdræbende virkning i en - tilsyneladende - normal vægmaling, men en maling der har et bredt virkefelt overfor forskellige mikrober - fra svampe til antibiotika-resistente hospital patogener.

Når sporer eller kim får kontakt med en vægoverflade malet med Skimmel-Protect, virker sølvpartiklerne gennem kontakt og ødelægger kimens DNA. Livsvigtige stofskifteprocesser blokeres, så cellerne dør. Der forekommer ingen belastning af rumluften; sølv-ionerne er absolut uskadelige for mennesker og husdyr; de er bundet kemisk til malingens overflade og beholder sin bredt antimikrobielle virkning PERMANENT, så længe at malingen ikke overmales med andre vægmalinger.