Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

Indeklimaplader / kalciumsilikatplader

en hurtige metode til at slippe af med skimmelsvamp - permanent.

Hvis du har problemer med kuldebroer på indvendig side af ydervæggen eller tendens til skimmelsvamp på kældervæggen, kan vi løse problemet med kalciumsilikatplader - vort system fra Remmers, der som en helhed med samstemte materialer (klæb, plade, spartelmasse og maling) sørger for, at væggens temperatur, relative fugtindhold og pH værdi ændres, således at problemerne forsvinder.

Egenskaber og fordele ved indeklimaplader:

Remmers indeklimaplader / kalciumsilikatplader består af cellulosearmeret kalciumsilikat. De er ekstremt lette og fugtabsorberende. Alt forekommende kondensat absorberes og frigives atter til rumluften under afdunstning fra den store overflade. Pladerne forbliver vedvarende tørre og dermed er der ikke livsbetingelser for skimmelsvampesporerne. I tillæg har indeklimapladerne en høj pH-værdi på ca. 10,5 (alkalisk) som hussvampen ikke trives ved.

  • Beskyttelse og bevarelse af eksisterende strukturer
  • Reduktion af varmeudgifterne
  • Forbedring af indeklima
  • Eliminering af fugtskader
  • Forebyggelse af skimmeldannelse
  • Perfekt systemløsning til byggeriet
  • Naturlig, uskadelig for menneskers helbred
  • Økonomisk og pladsbesparende løsning samt nem håndtering
  • Ikke brændbare, klasse A1

Indeklimaplader fra Remmers er en del af et specielt udviklet system med tilpasset klæber, spartelmasse og maling og sælges kun som et system efter grundig rådgivning fra Intro Flex ApS. Bruges andre materialer end systemet foreskriver, kan det medføre et negativt resultat.

Som det eneste system på markedet er der tilbehør som lysningsplader, kileformede plader samt tætningsbånd - et system som tager højde for alt.

 

Remmers Indeklimaplader SLP CS - et komplet fugtregulerende system


Indvendig isolering uden fugtproblemer.

Af æstetiske grunde er udvendig isolering af bevaringsværdige bygninger uønskede og uhensigtsmæssige. Indeklimapladerne muliggør en fugtsikker indvendig isolering uden dampspærre, hvor facaden beholdes intakt. Forud for den indvendige isolering skal der gennemføres en analyse af problematikkerne. 

Ja tak – jeg vil gerne vide mere om isolering med Indeklimaplader
Navn(*)
Ugyldig indtastning

telefon(*)
Ugyldig indtastning

E-mail
Ugyldig indtastning

besked
Ugyldig indtastning

Anti SPAM(*)
Anti SPAM
Ugyldig indtastning

 Datablad på indeklimaplader SLP

pdf-lille Sikkerhedsdatablad klæbemørtel SLP
pdf-lille Sikkerhedsdatablad sanerspartel 

Forbehandling  
forbehandling Ved mindre end 0,5 - 1 m² skimmelangrebne vægoverflader er det tilstrækkeligt at dræbe hussvampen med produktet Skimmel-Stop. Til større overflader skal kontaminerede byggematerialer såsom tapet og puds fjernes efter forbehandling med produktet Sporebinder.Se stort billede.
Påføring af klæber
 
Efter rengøringen påføres den forvandede væg klæbemørtel med tandspartel. Indeklimapladerne forvandes på bagsiden. Se stort billede.
Anbring indeklimapladen  
  Pladerne placeres fugefrit og i forbandt og indtrykkes i klæben. Montering nedefra og op. Der må ikke forekomme hulrum bag pladerne. Sørg for at plader er rigtigt placeret, hvor plader støder op mod hinanden. Til slut fjernes den overskydende klæbemørtel. Se stort billede.
Spartling  
   Ujævnheder spartles med skimmel-sanerspartel. Se stort billede.
Maling  
Til slut males overfladen med Skimmel-sanermaling eller Skimmel-Protect. 
Se stort billede.