Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

Fugtig kælder, renovering af fugtig kælder og fugtsikring af kælder

Har du fugtige vægge i kælderen, fugt i fundamentet, fugtpletter eller symptomer på skimmelsvamp på væggen skal der gøres noget ved det. Fugt i murværk og i det hele taget fugtighed indendørs skal stoppes.

Et dårligt og fugtigt indeklima i kælderen har en stor indflydelse på den øvrige boligs luftkvalitet og indeklima. Har du således skimmelsvamp i dine kældervægge er der stor risiko for, at det kan spredes til resten af huset. 

Skimmelsvamp kan medføre alvorlige heldbredstilstande hos beboerne som allergi og astma. 

Intro Flex ApS har færdige systemløsninger til behandling af fugtige vægge - et effektivt fugtstop og sanering mod skimmelsvamp, som i de fleste tilfælde kan klares indefra. Ydermere kan vore systemer kombineres med en åndbar indvendig isolering af din kælder.

Fugtstop - såvel opstigende fugt som indtrængende fugt i en kældervæg stoppes hurtigt og effektivt med en grundtætning med Kiesol systemet, udviklet af Remmers GmbH. Systemet har været anvendt til fugtige kældre i Tyskland i over 50 år og må dermed siges at være det mest gennemprøvede system til fugtsikring på markedet i dag.

Renovering og fugtsikring af en fugtig kælder:
En fugtsikring af kældervægene kan samtidig kombineres med en isolering af kældervæggen efter dit behov for udnyttelse af kælderlokalerne. Kontakt Intro Flex for rådgivning og tilbud, hvis du har en fugtig kælder, som du vil lave om til en tør og anvendelsesvenlig kælder.

Download vor brochure "Energirigtig kældersanering" for nærmere information om vore systemer til sanering og indvendig isolering af kældervægge.