Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

Energibesparelser

Energipriserne stiger og det gælder både olie, gas eller el. For eksempel er olieprisen pr. tønde de sidste 10 år mere end firedoblet. Energibesparelser er derfor mere aktuelle end nogensinde. 

Mere end halvdelen af alle eksisterende bygninger mangler en beskyttelse mod varme- og energitab og kravene i bygningsreglementet skærpes derfor løbende. En energioptimerende isolering med iQ-Therm reducerer varmeomkostningerne betydeligt, som vist i det nedenstående eksempel.

I eksemplet herunder isoleres 150 m2 ydervæg. Inden isoleringen blev gennemført, var 12.000 KWh varmeenergi nødvendigt for at "udligne" transmissionsvarmetabet. iQ-Therm reducerer den nødvendige varmeenergi med 75 %, dvs. efter afsluttet isolering skal der kun bruges 3000 KWh. Det blev muligt med en reducering af ydervæggens u-værdi fra 1,173 W/m2 til 0,284W/m2.

Energibesparelser med iQ-Therm indvendig isolering

Som energivejleder under Teknologisk Institut beregner vi Deres muligheder for energibesparelser og kontant tilskud til isloering med iQ-Therm. Kontakt os på 98 54 21 11.